Avoimet koulutukset

Joulukuu 2019

Maanantai 2.12. klo 9-16
Työn tekemisen uudet muodot – virtuaalitiimin ja etätyön johtaminen

Järjestäjä: Rauman kauppakamari
Paikka: Satakunnan kauppakamari, Pori
Kouluttaja: Ulla Vilkman

Tiimi tai yritys voi olla tehokas ja tuloksellinen, vaikka yrityksessä tehdäänkin etätyötä tai työskennellään hajautetusti eri paikkakunnilla. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa.

Lisätiedot ja koulutukseen ilmoittautuminen tästä.

Tiistai 10.12. klo 8.30-16
Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen

Järjestäjä: Eventium
Paikka: Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki
Kouluttaja: Ulla Vilkman

Hajautetusti toimiva tiimi voi olla yhtä tehokas ja tuloksellinen kuin samassa toimistossa työskentelevä tiimikin. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa.

Tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etäjohtamiseen, yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja työn organisoimiseen nykyiseen tilanteeseen sopivaksi.

Lisätiedot ja koulutukseen ilmoittautuminen tästä

Tammikuu 2020

Torstai 23.1.2020 klo 8.30-16
Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen

Järjestäjä: Grow
Paikka: Huone Kamppi, Malminkatu 30, 00100 Helsinki
Kouluttaja: Sanna-Riikka Valtonen

Hajautetusti toimiva tiimi voi olla yhtä tehokas ja tuloksellinen kuin samassa toimistossa työskentelevä tiimikin. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa. Koulutus antaa eväitä hyvään etäjohtamiseen, yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja yhteistyön kehittämiseen tiimissä.

Lisätiedot ja koulutukseen ilmoittautuminen tästä.

Helmikuu 2020

Keskiviikko 12.2.2020 klo 8.30-16
Onnistunut etäjohtaminen

Järjestäjä: Alma Talent
Paikka: Helsinki
Kouluttaja: Harriet Bodö

Perinteiset johtamistavat eivät palvele enää etäjohtamisessa. Työ muuttuu etätyön, monitilatoimistoissa työskentelyn ja erilaisten joustavien työmuotojen yleistyessä. Myös esimiestyö muuttaa luonnettaan. Hyvä ihmisten johtaminen on lähtökohta, mutta on tärkeää tiedostaa, mikä muuttuu ja miten onnistua esimiehenä riippumatta siitä, missä tiimin jäsenet istuvat.

Uudet työmuodot haastavat toimintatapoja, joihin olemme tottuneet. Muutos on suuri erityisesti julkisella sektorilla. Onnistunut etäjohtaminen -koulutuksesta saat ideoita ja keinoja parempaan etäjohtamiseen. Koulutuksessa käymme läpi käytännön esimerkkejä ja case-tarinoita, tehdään omien etäjohtamisen taitojen kehittämiseen tähtääviä harjoituksia sekä käydään yhdessä keskustelua osallistujien omista tilanteista. Koulutuksen jälkeen tunnistat paremmin oman johtamistyylisi ja hallitset tehokkaamman etätyön johtamisen, jonka keskiössä ovat yhteisöllisyys ja yhteiset pelisäännöt.

Lisätiedot ja koulutukseen ilmoittautuminen tästä.