Avoimet webinaarit

Joulukuu 2019

4.12. klo 8.45-11
Monipaikkaisen työn johtaminen

Eri paikoista tehtävää työtä voi johtaa tuloksellisesti, kun tiedät mihin kiinnittää huomiota.

Työtä tehdään yhä useammin paikkariippumattomasti. Esimies saattaa istua eri paikassa kuin tiimi, tai esimies ja osa tiimistä on yhdessä paikassa ja loput tiimistä hajallaan siellä täällä. Monipaikkaisuus tekee yhteistyöstä ja johtamisesta usein hieman hankalampaa, mutta onneksi ei mahdotonta.

Tässä webinaarissa saat käsityksen siitä, mihin asioihin monipaikkaisuus vaikuttaa ja mitä asioille on tehtävissä. Webinaarin jälkeen tiedät myös, miten johtaa monipaikkaista työtä tuloksellisesti.

Webinaarin järjestää Alma Talent.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

Tammikuu 2020

23.1. klo 9-10.30
Hyvä itsensä johtaminen etätyössä

Vinkkejä  etätyöskentelyn tehostamiseen ja sudenkuoppien välttämiseen

Työn tekemisen tavat muuttuvat, kun teknologia mahdollistaa työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Etätyö lisääntyy ja yhä useampi tekee työtään eri paikkakunnalla kuin esimies tai muu tiimi. Tässä webinaarissa avataan etänä toimimisen plussat ja miinukset, ja saat vinkkejä parempaan itsensä johtamiseen etätyössä sekä tehokkaaseen yhteistyöhön etäisyydestä huolimatta.

Webinaarin järjestää WebAkatemia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä

28.1. klo 8.45-11
Digitaalisen ajan työtavat

Asiantuntijatyössä tehokkuus ei synny jatkuvasta suorittamisesta, vaan osaamisesta rakentaa työpäivä oikein.

Työelämää vaivaa jatkuva kiire ja keskeytykset. Olemme myös totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin eli keskittymättömyydestä on tullut tapa. On kuitenkin tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää.

Tästä webinaarista saat vinkit siihen, miten keskittyä työssäsi olennaiseen sekä priorisoida paremmin. Tutustumme erilaisiin tapoihin rytmittää työtä ja saat vinkkejä työpäivän rakentamiseen siten, että sinulla on päivän jälkeenkin energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan. Lisäksi saat ohjelman, jolla treenaat mieltäsi keskittyneempään työskentelyyn.

Webinaarin järjestää Alma Talent.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

Helmikuu 2020

11.2.2020 klo 9-10.30
Tehokas yhteistyö monipaikkaisessa työssä

Työskennelläänkö teillä useassa toimistossa? Opi miten hioa tiimi huippuunsa etäisyydestä huolimatta!

Webinaarin tarkoituksena on tarkastella monipaikkaisuuden vaikutuksia yhteistyöhön, antaa osallistujille eväitä omien työtapojen kehittämiseen monipaikkaiseen työhön sopivaksi sekä kertoa esimerkkejä monipaikkaisesti toimivien organisaatioiden tavoista kehittää yhteistyötä.

Monipaikkaisuus työssä voi tarkoittaa monia eri asioita. Organisaatiossa työskennellään ehkä monitilatoimistossa ja omat kollegat istuvat ehkä joka päivä eri paikassa, toimipisteitä voi olla useilla eri paikkakunnilla ja usein työtä tehdään myös etänä.

Etäisyyden lisääntyminen haastaa työyhteisöt ja yhteistyön onnistuminen edellyttää toimintatapojen kehittämistä. Yksilö voi vaikuttaa moniin asioihin kiinnittämällä huomiota omaan tapaan hoitaa työnsä sekä ymmärtämällä työtehtävien riippuvuussuhteet organisaatiossa. Webinaarista saat myös ideoita toimintatapojen kehittämiseen tiimi- ja organisaatiotasolla.

Webinaarin järjestää WebAkatemia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä

 

25.2. klo 9-10.30
Hajautetun tiimin tuloksellinen johtaminen

Tuloksellista yhteistyöltä etäisyydestä huolimatta.

Hajautetusti toimivan tiiminjohtamisessa on tärkeää ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa.

Tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etätiimin johtamiseen ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseen.

Webinaarin järjestää WebAkatemia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä

Maaliskuu 2020

3.3.2020 klo 13-14.30
Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen

Haluatko parantaa työtehoasi?

Webinaarissa käydään läpi aivotutkimuksen näkökulmasta suositeltavia työtapoja ja osallistujat saavat vinkkejä tuloksellisempaan työskentelyyn.

Työelämää vaivaa jatkuva kiire ja keskeytykset. Olemme totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin eli keskittymättömyydestä on tullut tapa. On kuitenkin tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää. Todellinen tehokkuus työssä syntyy muusta kuin jatkuvasta suorittamisesta tai pitkän tehtävälistan purkamisesta.

Käymme läpi työn todelliseen tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä, erilaisia tapoja rytmittää työtä ja pohtia omia työtapoja siitä näkökulmasta, että työpäivän jälkeen olisi vielä energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan. 

Webinaarin järjestää WebAkatemia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä