Avoimet webinaarit

Lokakuu 2019

29.10. klo 8.45-11
Toimivan etätyökulttuurin luominen

Ovatko edellytykset sujuvaan etätyöhön kunnossa sinun organisaatiossasi?

Etätyön lisääminen on muutos, joka vaikuttaa yllättävän moneen asiaan. Siksi on hyvä tiedostaa millaisesta lähtötilanteesta etätyöhön siirrytään.

Tarjolla on monenlaisia esimerkkejä etätyön tai työn joustojen lisäämisestä. Toiset siirtyvät perinteisestä toimistolla tehtävästä työstä täysin vapaaseen etätyöhön ja toiset tekevät muutoksen askeleittain. Lopulta ei ole väliä sillä miten muutos tehdään. Tärkeää on, että muutos tehdään yhdessä henkilöstön kanssa. Etätyö yleensä aiheuttaa ongelmia, mikäli tämä vaihe on hypätty yli.

Tässä webinaarissa käsitellään ne asiat, joihin on hyvä kiinnittää huomiota sekä saat askelmerkit toimivan etätyökulttuurin luomiseen.

Webinaarin järjestää Alma Talent.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

22.10. klo 9-10.15
Hajautetun tiimin tuloksellinen johtaminen

Tuloksellista yhteistyötä etäisyydestä huolimatta 

Hajautetusti toimivan tiimin johtamisessa on tärkeää ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa.

Tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etätiimin johtamiseen ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseen.

Webinaarin järjestää Webakatemia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

Joulukuu 2019

4.12. klo 8.45-11
Monipaikkaisen työn johtaminen

Eri paikoista tehtävää työtä voi johtaa tuloksellisesti, kun tiedät mihin kiinnittää huomiota.

Työtä tehdään yhä useammin paikkariippumattomasti. Esimies saattaa istua eri paikassa kuin tiimi, tai esimies ja osa tiimistä on yhdessä paikassa ja loput tiimistä hajallaan siellä täällä. Monipaikkaisuus tekee yhteistyöstä ja johtamisesta usein hieman hankalampaa, mutta onneksi ei mahdotonta.

Tässä webinaarissa saat käsityksen siitä, mihin asioihin monipaikkaisuus vaikuttaa ja mitä asioille on tehtävissä. Webinaarin jälkeen tiedät myös, miten johtaa monipaikkaista työtä tuloksellisesti.

Webinaarin järjestää Alma Talent.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

Tammikuu 2020

28.1. klo 8.45-11
Digitaalisen ajan työtavat

Asiantuntijatyössä tehokkuus ei synny jatkuvasta suorittamisesta, vaan osaamisesta rakentaa työpäivä oikein.

Työelämää vaivaa jatkuva kiire ja keskeytykset. Olemme myös totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin eli keskittymättömyydestä on tullut tapa. On kuitenkin tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää.

Tästä webinaarista saat vinkit siihen, miten keskittyä työssäsi olennaiseen sekä priorisoida paremmin. Tutustumme erilaisiin tapoihin rytmittää työtä ja saat vinkkejä työpäivän rakentamiseen siten, että sinulla on päivän jälkeenkin energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan. Lisäksi saat ohjelman, jolla treenaat mieltäsi keskittyneempään työskentelyyn.

Webinaarin järjestää Alma Talent.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.