Palvelut

Työ on yhä useammassa paikassa aika- ja paikkariippumattomampaa. Tai työtä tehdään hajautetuissa tiimeissä, joissa ihmiset tapaavat toisiaan kasvotusten vain silloin tällöin. Työn tekemisen tavat muuttuvat ja työvoimaakin voi nykypäivänä hankkia sieltä, mistä löydät parhaat osaajat. Edellytyksenä on kuitenkin, että työtä osataan johtaa etäisyydestä huolimatta.

Etäjohtaminen voi olla etätyön tai hajautetun tiimin johtamista, kokonaan virtuaalisen tiimin johtamista, liikkuvan työn johtamista tai jopa sekoitus näitä kaikkia. Työelämän murros vaikuttaa moneen asiaan ja siksi modernin työelämän kehittäminen liittyy paljon muuhunkin kuin johtamiseen. Alla olevasta kuvasta näet tarkemmin, millaisten asioiden parissa työskentelemme.

 

Moderni työ edellyttää monen osa-alueen kehittämistä

 

Kehitämme modernia työelämää koko organisaation tasolla tai tarjoamme valmennusta ja sparrausta pienempiin tarpeisiin. Työskentelemme johtoryhmien, esimiesten sekä työntekijöiden kanssa aiheesta riippuen.

 

Kehittämisprojektit

Teemme lähtötilannearvion organisaation tilanteesta sekä ehdotuksen kehittämistoimenpiteiksi, joiden toteuttamisessa olemme mielellämme apuna tai opastamme niiden toteuttamiseen itse.

Kehittämisprojektien laajuus ja kesto vaihtelevat asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

 

Valmennukset

Valmennamme työyhteisöissä seuraavista aiheista:

  • etäjohtaminen
  • etätyö
  • monitilatoimistoihin siirtymisen vaikutukset johtamiseen ja toimintakulttuuriin
  • hajautettu tiimityö
  • itsensä johtaminen
  • virtuaalisen yhteistyön kehittäminen

 

 

Kaipaatko lisätietoja?
Yhteystiedot löytyvät täältä