Referenssit

Meille on tärkeää hyvä yhteistyösuhde asiakkaisiimme.

Palautekeskusteluissa saamme paljon kiitosta toimintatapamme lisäksi siitä, että toteutuksissamme yhdistyy tutkittu tieto, käytäntö ja konkretia.

Point Group

”Teimme yhteistyötä Timanttian kanssa noin vuoden ajan organisaation toimitiloihin ja työskentelytapoihin liittyvässä muutostilanteessa. Timanttian asiantuntija on käynyt puhumassa, valmentamassa ja kouluttamassa organisaatiomme kaikilla tasoilla johtoryhmästä alkaen. Henkilöstömme on tykännyt Timanttian käytännönläheisestä ja vuorovaikutteisesta tyylistä.”

Ulla Pitkänen, henkilöstöjohtaja, Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Saimme asiantuntevan ja käytännönläheisen esimieskoulutuksen etäjohtamiseen. Minna toi paljon konkreettisia esimerkkejä sekä näkemyksiä käytännön tilanteisiin, saimme myös uusia työkaluja esimiestoiminnan kehittämiseen. Vaikka koulutus järjestettiin etänä, se onnistui siinä erittäin hyvin.

Henri Ketola, henkilöstöpäällikkö, Diktamen

”Taiteen edistämiskeskuksessa tehtiin etäjohtamisen valmennus esimiehille ja verkkovalmennusten sarja henkilöstölle hajautetussa tiimissä toimimisesta. Siihen oltiin hyvin tyytyväisiä. Työnantajan ja vastuualuepäällikön näkökulmasta pidän tilannetta parhaana mahdollisena lopputulemana koulutuksen järjestämisestä.”

Eva-Maria Hakola, kehittämispäällikkö, Taiteen edistämiskeskus

Lue koko asiakastarina täältä.

”Järjestimme kaksi henkilöstöluentoa otsikolla: Työ muuttuu – Miten se vaikuttaa sinuun? Luento oli asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja toi hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat. Se sai meillä aikaan paljon hyvää keskustelua etätyön johtamisesta.”

Pauliina Heiskanen, HR Partner, Työeläkeyhtiö Varma

”Timanttia on toiminut kouluttajana useissa Alma Talentin koulutuksissa ja seminaareissa. Olemme tehneet myös yhteistyötä online-koulutusten saralla. Timanttian koulutukset ovat saaneet kiitosta hyvästä sisällöstä, vuorovaikutuksesta ja harjoituksista. Yhteistyö Timanttian asiantuntijoiden kanssa on aina miellyttävää!”

Marianne Peltola, koulutusten kehityspäällikkö, Alma Talent

”Timanttian Turun yliopiston yhteisten palveluiden esimiehille vetämää valmennuspäivää ‘Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen’ pidettiin ajankohtaisena ja ajatuksia herättävänä. Valmennuksen palautteissa kiiteltiin myös kouluttajan innostavaa tapaa vetää valmennus ja aktivoida osallistujia jakamaan toimivia käytäntöjä toinen toisilleen.”

Kati Kekäläinen, koulutussuunnittelija, henkilöstöpalvelut, Turun yliopisto

”Tehy järjesti etäkoulutuksen esihenkilöilleen sekä johdolleen tilanteessa, jossa koko henkilöstö oli toiminut hajautetusti puolen vuoden ajan. Koulutuksen ajoitus toimi hyvin, koska osallistujille oli ehtinyt kertyä riittävästi kokemuksia ja kysymyksiä etäjohtamiseen liittyen. Keskustelu linjoilla oli aktiivista ja kouluttaja antoi konkreettisia työkaluja etätyöntekijöiden parempaan johtamiseen ilman ylimääräistä ylätason puhetta. Koulutuksesta saatiin todella hyvää palautetta.”

Reeta Lehtonen, henkilöstöpäällikkö, Tehy