Referenssit

"Henkilöstömme on tykännyt Timanttian käytännönläheisestä ja vuorovaikutteisesta tyylistä."

”Teimme yhteistyötä Timanttian kanssa noin vuoden ajan organisaation toimitiloihin ja työskentelytapoihin liittyvässä muutostilanteessa. Timanttian asiantuntija on käynyt puhumassa, valmentamassa ja kouluttamassa organsiaatiomme kaikilla tasoilla johtoryhmästä alkaen. Henkilöstömme on tykännyt Timanttian käytännönläheisestä ja vuorovaikutteisesta tyylistä.”

Ulla Pitkänen, henkilöstöjohtaja, Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

”Taiteen edistämiskeskuksessa tehtiin etäjohtamisen valmennus esimiehille ja verkkovalmennusten sarja henkilöstölle hajautetussa tiimissä toimimisesta. Siihen oltiin hyvin tyytyväisiä. Työnantajan ja vastuualuepäällikön näkökulmasta pidän tilannetta parhaana mahdollisena lopputulemana koulutuksen järjestämisestä.”

Eva-Maria Hakola, kehittämispäällikkö, Taiteen edistämiskeskus

Lue koko asiakastarina täältä.

Järjestimme kaksi henkilöstöluentoa otsikolla: Työ muuttuu – Miten se vaikuttaa sinuun? Luento oli asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja toi hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat. Se sai meillä aikaan paljon hyvää keskustelua etätyön johtamisesta.

Pauliina Heiskanen, HR Partner, Työeläkeyhtiö Varma

"Heillä on huima kyky napata kiinni oikeista asioista kun kerron tilanteista, kulttuurista, ryhmädynamiikasta ja haasteista."

”Olemme tehneet Timanttian kanssa yhteistyötä henkilöstön kehittämisasioissa. Heillä on huima kyky napata kiinni oikeista asioista kun kerron tilanteista, kulttuurista, ryhmädynamiikasta ja haasteista. Keskusteluistamme jää aina hyvin rakentava ja positiivinen fiilis. Heillä on kyky vetää keskustelua, johdattaa asioissa eteenpäin, herättää ja oivalluttaa, mutta antaa osallistujien olla pääosassa.”

Kati Lanu, toimitusjohtaja, Avalon

"‘Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen’ pidettiin ajankohtaisena ja ajatuksia herättävänä."

”Timanttian Turun yliopiston yhteisten palveluiden esimiehille vetämää valmennuspäivää ‘Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen’ pidettiin ajankohtaisena ja ajatuksia herättävänä. Valmennuksen palautteissa kiiteltiin myös kouluttajan innostavaa tapaa vetää valmennus ja aktivoida osallistujia jakamaan toimivia käytäntöjä toinen toisilleen.”

Kati Kekäläinen, koulutussuunnittelija, henkilöstöpalvelut, Turun yliopisto