Kuka?

Ulla Vilkman

Olen esimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjä. Etäjohtamiseen perehdyin alun perin, kun lähdin sosiaalisessa mediassa selvittämään minkälaisia haasteita esimiehet kohtaavat johtaessaan hajautetusti toimivia tiimejä. Sain paljon vastauksia esimiehiltä sekä muutaman aihetta käsittelevän tutkimuksen tai selvityksen. Aihe alkoi kiinnostaa enemmän ja löytyi lisää materiaalia.

Kirjoitin ensimmäisen blogikirjoituksen aiheesta puolitoista vuotta sitten, jonka jälkeen minulla on ollut mahdollisuus puhua ja kouluttaa aiheesta useissa eri tilaisuuksissa ja sen myötä olen saanut paljon lisää kokemusta ja näkemystä aiheesta keskusteltuani useiden eri organisaatioiden esimiesten kanssa. Kertynyttä tietoa haluan jakaa ja auttaa esimiehiä onnistumaan haastavassa tehtävässään. Toivottavasti tämän sivuston artikkeleita on hyötyä sinulle tai organisaatiollesi.

Otan mielelläni vastaan palautetta, kysymyksiä ja kommentteja. Voit lähettää niitä minulle sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta, jolloin keskusteluistamme hyötyvät muutkin.

 

Kun haluat lisätietoja tai kysyä koulutusta, ota yhteyttä!

Ulla Vilkman
valmentaja, kouluttaja

puh. 040 515 8625
ulla.vilkman@timanttia.fi

 

LinkedIn     Twitter